2016. február 20., szombat

BEJELENTÉS

Nehéz szívvel írom meg ezt a bejegyzést, nagyon közel nőtt hozzám ez a blog.
Még mielőtt valaki megijedne, nem, nem törölni akarom. Csak pihentetni. Talán örökre.

Hm, ez furcsán hangzott.
A kritikusabb emberek is észrevehették, hogy az elejét nagyon ellőttem. Irreális alap, irreális cselekmények, tettek, szálak. Ez így nem jó, magam is tudom. Újraírom.
Át akarom magam rágni a részleteken, a miérteken, a hogyanokon, egyszerűen mindenen. Komolyabb terveim vannak vele. Tudom, viszonylag még kezdő vagyok, de hiszem, hogy ha nagyon odateszem magam, akkor sikerülni fog egy olyat alkotni, amely sokaknak a kedvükre fog válni. Egy ideje már szemezgetek egy kiadóval. Eddig úgy volt, hogy egy új történettel fogok oda jelentkezni, amiből még semmi sincs meg. Közben itt volt még ez a történet is, amit nem akarok veszni hagyni. Elsősorban magam miatt - egoizmus pls -, mert még magam sem tudom teljesen, hogy mi lesz a vége. Jó, nagyjából igen, de az nem elég. Nem nekem. És itt vagytok ti is, az olvasók, akik olvassák ezt a történetet.
Tehát, ha úgy haladok a történettel, ahogy elterveztem, nyárig be is fejezem, aztán jön a lektorálás, végül pedig beküldöm.
Remélem, lesz rá vevő. Úgy meg még inkább, hogy sok változtatás is lesz benne, ami szerény véleményem szerint, csak még jobbá teszi majd a történetet.
Jelen leszek még a Zivataron, oda igyekszem bejegyzéseket hozni. Személyes blog, és talán rövid részleteket is megosztok ott a történettel kapcsolatban. :)
És persze, ott van a csoport is. És a chat-csoport is, meg rám is lehet írni, ha gondoljátok.
Aztán ott van még a kritikás oldalam is.
És persze a WW, ahova igyekszem minél több bejegyzést, tanácsot, tippet hozni.
A ti Ciara-tok. :) <3

10 megjegyzés:

  1. Drága Ciara!
    Egy részről utállak, amiért abba hagyod, mikor nagyon megszerettem a sztorit. Más részről, pedig örülök, hogy így cselekszel. Ahogy a kritikámban is írtam neked 3 fejezettel ez előtt, akkor próbáltalak erre rávilágítani. Amellett pedig szeretném felajánlani a segítségem, mivel tudom mennyire nincs önbizalmad. :)
    Remélem sikerre viszed a terveidet!
    xoxo: Victoria Wolf

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Victoria!
      Örülök, hogy mégsem utálsz annyira. :D
      A segitségedet pedig elfogadom, igaz, két hétig pihenőre fogom, elsősorban a kezem miatt, ami jelenleg is be van kötve, másodsorban pedig azért, mert újratervezem magát a történetet is.
      De, ha gondolod, nyugodtan irj. Segitségedet szivesen fogadom, eléggé szükségem lesz rá! :)
      Ölel, Ciara ××

      Törlés
  2. Drága!
    Sok sikert a terveid megvalòsìtásához!

    VálaszTörlés
  3. Te lány! Ez most szíven ütött! Ez az egyik kedvenc blogom! és nagyon nem vagyok vele kibékülve hogy abba hagyod. Pont az teszi izgalmassá ahogy írtad! Kurva jó a blog, szeretnék hogy folytasd!''Never Say Never" tanított erre egy ember!
    Próbáld majd tovább írni, mert baszottul jól írsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!
      Nem szeretném abba hagyni, sőt. :)
      Jelenleg is dolgozok rajta, teljesen máshogy lesz az egész történet, mégis ugyanúgy. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogod, ha meglesz. :)
      Kiadáson gondolkodom. Tudom, vakmerő, de már úgy érzem, ez a történet elég érett ahhoz, hogy megjelenjen könyvben.
      Igaz, nem vagyok magammal teljes egészében megelégedve - még -, de tudom, hogy ki tudom hozni ebből a történetből a legtöbbet. :)
      Remélem, ennek a kis infónak örülsz. :)
      A te Ciarad! <3

      Törlés
    2. Abba biztos lehetsz hogy tetszeni fog! Higy magadba, és igazándiból szerintem nagy számba vennék a könyvet! Bízz magadba! Ha te szereted az írást, és más formába szeretnéd csinálni hajrá! Mi támogatunk! És hogy ne szállj el magadtól, kell az a kevés önkritika! De hajrá mi támogatunk! :) <3

      Törlés
    3. Köszönöm a támogatást. ^_^

      Törlés
  4. Nagy elánnal olvasom az utolsó rész, huh mondom van még bejegyzés, nah nézzük...
    Mi? Abbahagyja??? Ja nem... Pihenteti???? Az se jobb :D
    Mindig egyre jobban vártam a részeket, most vagyunk az eddigi talán legizgalmasabb résznél, és te pont itt pihenteted :,( Mindegy, a te döntésed, én támogatlak, sőt, ha bármi segítség kell, írni, rajzolni, olvasni, vagy megölni valakit aki leszólta az írásod, csak szólj :D Azért remélem egy dedikálást majd belefitkantasz a könyvbe miután megvettem, ha már szívinfarktust okoztál :D
    Sok sikert, jó írást, és millió puszit! :*
    Tea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de édes vagy. :D
      Azért reménykedem abban, hogy nem kapsz még egy-két infarktust mostanában. :D Ha ez a bejegyzés is így hatott rád, akkor nem hinném, hogy olvastad a ma feltett szösszenetet. :D <3
      Köszönöm, hogy elolvastad, nem is tudod, milyen sokat jelent. <3
      Millió ölelés.
      Ciara ××

      Törlés