2015. december 31., csütörtök

Békés, Boldog Új évet!

Tudom, tudom, kicsit elakadtam a részekkel, ám ennek az az oka, hogy kevés rész van meg előre megírva. Ezért döntöttem úgy, hogy ameddig itthon vagyok (azt hiszem, 11.-ig), megírok előre néhány fejezetet. 
Utólag is szeretnék nektek kellemes Karácsonyt kívánni! Remélem, az angyalka azt hozta nektek, amire vágytatok!
Mint látjátok, új a design. Az év utolsó napját rendesen rápazaroltam, de megérte. Köszönöm azoknak, akik segítettek és véleményeket mondtak a félkész eredményekről is. 
A hónap közepe fele érkezik a legújabb fejezet, reményeim szerint akkora már meg lesz írva néhány plusz fejezet is. 
Tartogatok még meglepetéseket, ne aggódjatok. Rengeteg tervem van ezzel a történettel, s valószínűnek tartom, hogy miután befejezem, újraírom, egy két előfejezettel meg is toldom, ugyanis a prológus rettenetesen irreális. Nem is tudom, ki írhatta. Nem is ismerem. *szarkazmus*
Utoljára is békés, boldog Új évet kívánok nektek, legyen egy csodás, szeretetben gazdag új évetek, sok-sok könyvetek, rengeteg élményetek és még sok más!

All the love
Ciara ××

6 megjegyzés:

  1. Kedves Ciara!
    Szeretetben Sikerekben gazdag Bekes Boldo Uj Esztendőt Kìvánok Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Beztina!
      Köszönöm szépen, viszont kivánom+
      ××

      Törlés
  2. Szia Ciara! Egy díj vár rád: http://csillagokhullas.blogspot.hu/2016/01/dij1.html

    VálaszTörlés
  3. Drága Ciara
    Kértél tőlem kommentet, egy közösségi oldalon, így elolvasva az összes fejezetet most megkapod tőlem. De mielőtt elkezdeném kifejteni a véleményem egy kérdésem lenne hozzád. Miért? Mégis miért kértél kommentárt, mikor csak az előző bejegyzéshez 6 véleményt kaptál az olvasóidtól.
    Nagyon tetszett mindegyik rész, szépen felépíted a történetet és érdekesnek ígérkezik. A stílusod egyszerűen tökéletes, egy ilyen bloghoz, mint ez. Jól használod az elbeszélések és dialógusok váltakozását és mennyiségét. Ami számomra pozitív és ritka, hogy nem találtam helyesírási hibát nálad. Ezért elnyerted őszinte gratulációmat! Bár felvetült bennem egy-két kérdés... Egy apa/anya hogy-hogy nem ismeri fel a gyermekét pár év távlatából? Ezt kissé abszurdnak érzem... A szereplők múltját/jelenét/jövőjét jól jeleníted meg, szép mondatokat használsz hozzá. Viszont, amit fel tudok róni neked hibaként, az-az, hogy több szóismétlést észrevettem, főleg Robin testének jellemzésekor.
    Sok sikert kívánok a továbbiakhoz! Ne hagyd abba, folytasd, míg végére nem érsz, mert jó, amit csinálsz és az írásstílusod is az! :)
    ui.: Nagyon tetszik a blog kinézete és kaptál egy új feliratkozót ;)

    xoxo: Victoria Wolf

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Victoria!
      Elsősorban azért is kértem véleményt, mert bizonytalan vagyok a történettel kapcsolatban. Igaz, már augusztus óta folyamatosan irom, de még mindig ugyanolyan pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban.
      Jó, igen, tetszenek a sok "ez is jó rész volt, tetszett, kövit" kommentekkel, de ezek lényegében nem osztanak, nem szoroznak a történettel kapcsolatban.
      Mint látom, észrevetted ezt a szülő-gyerek kapcsolatot. Hm. Észrevetted azt a pontot, ami körül forog az egész történet. :D
      A szóismétlések mindig kisértenek, rendszerint nyitva a szinonima szótár online változata, amitől ugyan rengeteg segitséget kapok, ám nem mindig veszem észre ezeket a hibákat.
      Szerencsére Nicolette a héten a segitségemre sietett, és megpróbál minden egyes ehhez hasonló hibát kijavitani.
      Köszönöm a véleményed, igazán örülök, hogy tetszett a történet, és, hogy valami azért meg is maradt belőle. c:
      Köszönöm, hogy időt is szakitottál rá. ^^
      A kinézetért rendesen megszenvedtem, köszi. :D

      Törlés