Infók

A Szonitól kapott kritika alatti kommentben Szoni egy tanácsot adott, amit, azt hiszem, itt fogok kidolgozni.
Tudom, nem szép dolog másra fogni a saját hibám, de meg szeretnék magyarázni néhány dolgot, amit jó lenne, ha elolvasnátok, mert itt kitisztul egy picit a kép. 

 - Aki tagja a csoportnak, az tudja, hogy a kiírásaimban nem használok hosszú i-t. Ennek az az oka, hogy nincs benne a billentyűzetemben. Erdélyben élek, a gépem is román, értelemszerűen hosszú i-m sincs. Persze be tudom állítani magyarra a billentyűzetet, de akkor nincs hosszú i-m. Ami egy picit gáz. Egy ideig úgy próbáltam korrigálni ezeket a hibákat, hogy kimásoltam valahonnan ezt a betűt, és beillesztettem. Az utóbbi időben viszont a bloggerre hagyatkozom, ami néha nem mutatja, hogy hol hibáztam. 

 - Ez az első olyan történetem, amit jelen időben írok - ez az oka a néhai idősíkváltásnak.

 - Az első három-négy fejezetet nagyon rég írtam, ezért vannak benne bizonyos bakik, amiket már most át szeretnék javítani, de még nem jutott rá rendesen időm.

 - Nyáron  - remélhetőleg addig be is fejezem a történetet - átírom az egészet, kiegészítem a hiányos részeket.

 - A designt én készítettem, néhány apró dologtól eltekintve tetszik, nem szeretném egyhamar leváltani. 

 - A cím és a link közötti eltérésnek az az oka, hogy régebben a linkben lévő cím volt az eredeti cím. Időközben persze átváltoztattam. Egyik barátnőmmel beszéltük, hogy ha átváltanám a linket is, akkor azoknak, akik telefonról olvasták a történetet, eltűnne az oldal. Úgy gondoltam, hogy majd, ha az olvasók megszokják a címet, átváltom a linket is. Addig viszont marad. 

 - Miután befejezem az egészet, le fog kerülni minden, és addig csiszolom a történetet, ameddig tökéletes nem lesz.

 - Srácok, tájszólásos vagyok. Lehet, hogy nem nagyon tűnik fel, de már többször is megkaptam, hogy "ezt nem így kéne megfogalmazni". Hát ööö, majd átjavítom, ha befejezem. 

Időközben bővülni fog ez a sáv is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése